Våra projekt.

Nedan hittar du ett antal av våra projekt.

Järfälla Kommunhus

2023. Witte Sundell arkitekter har fått i uppdrag att ta fram nytt gestaltningskoncept och inredning till delar av Järfälla Kommunhus. Projektet görs i samarbete med Projekt & design. Visionsbild: Witte Sundell arkitekter

Lidl HK Sverige

2019/2020. Utveckling av 15000 kvm kontor. Från Idé och gestaltningskoncept till upphandling, montering och inflyttning. Foto: Henrik Nero

DigitalRoute1.0

2022. Ombyggnation och nytt strategiskt gestaltningskoncept. På det 1179 kvadratmeter stora huvudkontoret mitt i city verkar DigitalRoute med sina dryga 100 medarbetare på Stockholmskontoret. DigitalRoute behandlar data om hur kunder använder digitala tjänster. Foto: Jesper Florbrandt.

Spotify Stockholm

2017. Utveckling av nytt strategiskt gestaltningskoncept/ansvarig inredningsdesigner på Spotifys HK, entré och plan 1. Totalt ca 2000 kvm. Foto: Tove Falk-Olsson.

Reach for Change

2022. 98% återbruk på varmt och inbjudande kontor på Skeppsbron. Foto: Jesper Florbrandt.

Wallenstam HK Stockholm

2017. Ombyggnad och nytt inredningskoncept på Wallenstams huvudkontor i Stockholm. Foto: Tove Falk-Olsson.

Spotify London

2017. Spotify växer och flyttar in i större kontor i Londons innerstad. Projekt & design ansvara för inredningsdesign och genomförande. Som underkonsult åt Storey interior design group. Foto: Bluu

Newgen Distribution

2017. Ombyggnation och inredning. På det 600 kvadratmeter stora huvudkontoret sitter omkring 20 medarbetare. I samarbete med Wefurn. Foto: Sara Rashid.

Wictor Properties

Inredning av Entré, pentry och kundväntyta på Wictor Properties nya kontor på Östermalm i samarbete med Witte Sundell arkitekter och med platsbyggda lösningar i samarbete med Mikael Fried Snickeri.

Allihoopa

2020. På två veckor ett färdigt kontor med återbruk handplockat och hämtat i lastbil från Reformfurniture i Skåne. Foto: Henrik Nero.

HSB Huvudkontor Järfälla

HSB i Järfälla önskade konst och utsmyckning och hjälp med att hitta bra akustiska lösningar till sitt nyinredda kontor. Foto: Ted Soost.

Wallenstam Showroom Uppsala

Wallenstams Showroom i Uppsala. Här kan man skriva på sitt hyreskontrakt, träffa projektledare och välja inredning till sin nya lägenhet. Personal från Wallenstam har sitt kontor 1 trappa upp. Foto: Henrik Nero.

Vindsvåning

2019-2021. Inredningskoncept och ombyggnation våning på Kungsholmen. Skisser och upphandling av möbler och platsbyggd inredning/ inredningssnickerier.

Tidningen Rum Hemma

Redaktionellt uppdrag åt tidningen “Rum hemma” i samarbete med Jessica Springfeldt Råket. Foto: Mathias Nero.

Kransell & Wennborg

2020. Nya inredningslösningar, ny planlösning och lay-out och varsam renovering och upprustning av pentry. åt konsultbolag på Östermalm.

Senior Material (Europe) AB

Senior Material (Europe) är världsledande inom tillverkning av separatorfilm för tillverkning av litiumbatterier. Vi har hjälpt dem med deras showroom och kundytor.

Fastum/Adex

2018. Ombyggnation, inredning och skisser samt upphandling av möbler och tjänster. Foto: Henrik Nero.

DigitalRoute

2015. Digital Route flyttar från kontor på Skeppsbron i flera plan till Drottninggatan i centrala Stockholm.Ansvarar för nytt strategiskt koncept och inredning. Foto: Tove Falk-Olsson.

Palette

Ny inredning på Sveavägen med 90 % återbruk