Om oss.

Om Projekt & Design.

Vi brinner för att skapa miljöer som berör, ger mening och kraft åt människor.

Vi är den lilla jordnära designstudion som med äkta och personligt engagemang hjälper företag och organisationer med att skapa identitetsstarka och långsiktigt hållbara inomhusmiljöer. Våra största affärsområden är kontor och fastighetsutveckling och genom åren har vi utvecklat dryga 25.000 kvm ihop med våra kunder.

Vi vet att människor påverkas av de miljöer de vistas i och vi utgår alltid från hennes och verksamhetens behov och ser till helheten, att möta människan genom en väl gestaltad miljö ger mening!

Projekt & design är en helhetspartner som tillsammans med underleverantörer och samarbetspartners levererar kompletta interiöra lösningar från förstudier till inflyttningsklara lokaler med efterföljande uppföljning, service och underhåll. Bolaget grundades 2013 av Nana Ösgård Heilmann, som ursprungligen kommer från filmbranschen. Nana brinner för att skapa miljöer som berör, ger mening och kraft åt människor och verksamheter.
Tillsammans skapar vi rum att längta till!

Nana är även engagerad i 100 gruppen, som är ett nätverk som arbetar mot en cirkulär och klimatneutral inredningsbransch genom Agenda 2030 hållbarhetsmål.

Med avstamp i den senaste forskningen och genom smarta val bygger vi framtidens miljöer med hållbarhetens alla sidor i fokus.

Projekt & design levererar nyckelfärdiga interiöra lösningar

Vi skapar fysiska miljöer där människor arbetar, lär, leker och verkar. Behöver ni ställa om er verksamhet, stärka ert varumärke, hitta nya användningsområden för era lokaler eller omdisponera era ytor? Kanske ni funderar på flexibla lösningar, om ni ska minska era ytor eller hyra ut till annan verksamhet på kvällar och helger? Ska kontoret bli ert nya livsrum?

Vi håller i ert interiörprojekt hela vägen. Allt från att kartlägga alla behov, det kreativa gestaltande arbetet, upphandling av tjänster, möbler och inredning samt färdigställande av lokalerna med uppföljande servicepaket. I våra lösningar är vi otroligt beroende av våra samarbetspartners som består av olika företag med spetskompetens inom sina områden såsom till exempel snickare, tapetserare, byggentreprenörer, förändringsledare, återbrukskonsulter för att bara nämna några. 

Varför

Vi brinner för att skapa miljöer som berör, ger mening och kraft åt människor. Vi tror på att utforma miljöer som främjar gemenskap och som bidrar till hälsosamma och hållbara livsmiljöer. Väl genomtänkta lösningar kan stödja verksamheter och bidra till ökad livskvalitet och bättre hälsa.

Vad

Vi hjälper företag och organisationer att skapa attraktionskraft och att stärka sitt varumärke, sina produkter och tjänster.  Om du är nyfiken på hur man med hjälp av arkitektur och gestaltning kan skapa större arbetsglädje och energi så berättar vi gärna mer.

Hur

Våra team består av olika företag med spetskompetens inom sina områden och tillsammans levererar vi anpassade inredningslösningar helt efter era unika behov och önskemål. Vår mission är att skapa rum att längta till med så lite miljöpåverkan som möjligt.