Om

Med vår långa erfarenhet från både film- och inredningsbranschen skapar vi tillsammans med våra kunder långsiktiga, hållbara och moderna inredningslösningar med människan i centrum. Tillsammans med våra kunder bygger vi attraktionskraft till verksamheter och platser genom gestaltningskoncept, strategisk design och hållbara arkitektoniska lösningar. Hur ser din vision ut?

Varför

Vi brinner för att skapa och utveckla bättre rum för människor. I vår värld som hotas av miljöförstöring och växande ojämlikheter blir vi än mera insisterande på att skapa inkluderande, hälsosamma och människovänliga rum, som kan bidra till ett bättre samhälle. 

Vad

Vi hjälper er genom ett genomgående helhetstänk, att hitta er visuella identitet och skapa de rum som ni behöver. Vår inredningsdesign har en stark förankring i arbetsmiljöforskning och vi besitter stor kunskap om hur den interiöra miljön påverkar människors mående. Vi skapar, utformar och gestaltar helt enkelt rum för dig, för oss och för vår framtid.

Hur

Våra team består av olika företag med spetskompetens inom sina områden och tillsammans levererar vi moderna helhetslösningar från första mötet till färdig inredning på plats med efterföljande uppföljning och kvalitetssäkring. Vi engagerar oss i framtagning av riktlinjer för Sverige att ta fram en branchstandard för hållbar inredning och berättar gärna mer om vårt arbetssätt och delar med oss av våra insikter.

Projekt & Design AB

BesöksadressKungsholms Strand 175, 112 48 Stockholm

PostadressRingvägen 112, 116 61 Stockholm

0732-34 45 52

info@projektochdesign.se