Om

PROJEKT & DESIGN ÄR INREDNINGSSTUDION SOM SKAPAR MENINGSFULLA UPPLEVELSER.

Tillsammans skapar vi upplevelserika miljöer både inomhus och utomhus.
Helheten är viktig för oss och vi har fokus på rum och platser som ser till hela människan, hennes behov och drömmar. Inredning, gestaltning och arkitektur påverkar alla våra sinnen. Vi är alla en del av den miljö vi vistas i och en stor del av vårt arbete handlar om att förstå bakgrunden och historien för att förstå vilket narrativ vi ska utgå ifrån och vilka berättelser som ska berättas. Vi gestaltar utifrån mänskliga behov, beteenden och funktioner.

Projekt & design är den lilla jordnära designstudion med äkta och personligt engagemang och genom åren har vi utvecklat runt 25.000 kvm ihop med våra kunder. Bolaget grundades 2013 av Nana Ösgård Heilmann, som ursprungligen kommer från filmbranschen. Vi är en designbyrå som skapar upplevelser och känslor genom gestaltning och utformning i fysiska lokaler.
Nana är även engagerad i 100 gruppen, som är ett nätverk för hållbar inredning. Visionen är en cirkulär inredningsbransch som blir klimatneutral senast 2030.

Projekt & design AB är en helhetspartner. Våra inredningspaket och servicetjänster omfattar analys/strategi/utveckling, projektledning, arkitektur, visualisering, tekniska lösningar, change management, inköp av inredning, flyttsamordning, service och uppföljning. Våra samarbetspartners består av olika företag med spetskompetens inom sina områden och tillsammans levererar vi moderna helhetslösningar från första mötet till färdig inredning på plats med efterföljande uppföljning och kvalitetssäkring.

Varför

Vi brinner för att skapa miljöer som berör, ger mening och kraft åt människor.. Vi tror på att utforma miljöer som främjar gemenskap och som bidrar till hälsosamma och hållbara livsmiljöer. 

Vad

Tillsammans bygger vi attraktionskraft till verksamheter och platser genom gestaltningskoncept, strategisk design och arkitektoniska lösningar.

Hur

Våra team består av olika företag med spetskompetens inom sina områden och tillsammans levererar vi moderna inredningslösningar från första mötet till färdig inredning på plats med efterföljande uppföljning och kvalitetssäkring. 

Skapa platser och utrymme för fysisk aktivitet. 

Implementera ytor och platser för återhämtning och paus. 

Satsa på genomgående biofiliska element.

Beakta dagsljusets påverkan på människan.

Utveckla platser som inbjuder till kreativt arbete och samarbete.

Skapa utrymmen för fokustänkande.

Säkerställa en varierad och intressant omgivning.

Projekt & Design AB

BesöksadressHornsgatan 166 7tr, 117 28 Stockholm

PostadressRingvägen 112, 116 61 Stockholm

0732-34 45 52

info@projektochdesign.se